Selecteer een pagina

 

Laten we de wereld zoveel mooier kleuren!

 

 

Delen = helen!

Beter kon ik het niet bedenken!
Op Internationale Vrouwendag mijn gloednieuwe website www.womaninsync.eu lanceren.
Hoe mooi is dat?Maandenlang ben ik op zoek gegaan naar mijn diepere kern, mijn ware zelf. Wie ben ik nu echt en wat wil ik dan?

Simpele vragen toch, maar oh zo moeilijk om te beantwoorden.
Weet ik het nu allemaal? Helaas niet, maar ik heb wel een aantal lagen van de schil afgepeld. Angsten in de ogen gekeken en enkele beren van mijn weg verwijderd. Dit is niet zonder slag of stoot is gegaan.
Gelukkig heb ik altijd veel steun van mijn partner, familie en vrienden ontvangen. Maar wat mij het meeste heeft geholpen in mijn zoektocht is de ondersteuning van mijn fantastische business coach en de gelijkgestemde buddies.

De kracht zit duidelijk in het delen van je ervaringen, angsten en blokkades met anderen. Dit heeft mij grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling laten maken, want delen = helen![/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Bewuster leven door te weten wie ik ben en wat ik wil en dan vol te gaan voor wat mij gelukkig maakt. Een bewuste vrouw laten zien dat zij zoveel waard is. Daar ligt mijn passie, dat is waar ik vrouwen op wil trainen.

Ik geloof namelijk dat de wereld al te lang in de mannelijke energie zit en hierdoor uit balans is geraakt. Er is nood aan vrouwelijke energie op alle fronten. Er mag letterlijk meer liefde en mededogen komen.
Door vrouwen meer in hun kracht te zetten en hen aan te moedigen het leiderschap op te nemen, zetten we samen dingen in beweging.  De wereld kleurt hierdoor zoveel mooier.
Wil jij ook kleur bekennen? Neem dan gerust een kijkje op: www.womaninsync.eu.

Veel liefs,
Chantal x

“The only person you are destined to become is the person you decide to be” 

– Ralph Waldo –

 

 

Wil je meer weten over jezelf?

 

Vul je e-mail adres in en laat je inspireren met mijn verhalen!

 

Gun jezelf de meest bijzondere reis naar je ware kern.  Je gaat de wereld mooier kleuren met meer energie, zelfvertrouwen en je ontdekt wie je echt bent en wat je echt wilt.”