Selecteer een pagina

Al jaren struggle ik met mijn eigen mindset. Als het niet perfect is dan laat ik het niet zien! Een onbewuste overtuiging die mij al jaren parten speelt, zoals zovele vrouwen met mij. Als het niet perfect is dan post ik het niet op social media. Of erger nog ik negeer het compleet, alsof het nooit bestaan heeft. Zo ook met een prachtig programma over ‘manifesteren van je verlangens’ dat al jaren op de plank ligt. Ooit eens geschreven op vraag van een cliënt, maar nooit helemaal ‘perfect’ afgewerkt.

Misschien mag hier de grote vraag zijn: Wat is perfect?? Tegenwoordig lees ik overal: Done is better than perfect!!! Zo waar.

Waarom hoor ik zoveel vrouwen (met mezelf inclu) zo vaak zeggen dat het nog niet klaar is. Eerst moet die opleiding nog worden gevolgd, de kinderen worden grootgebracht of de ideale baan gevonden worden.

De onderliggende boodschap die ons ego influistert is in dit geval: Wat zullen anderen er wel over zeggen? Wat als ze het ‘niets’ vinden, dan vinden ze me niet aardig en laten ze me vallen!! Werkelijk waar!!! Hoe perfect kun je het maken?

 

VERTRAGINGSTACTIEK

Welke vertragingstactiek gebruik jij om niet te gaan doen waar je diep van binnen naar verlangt?

Wees hier eerlijk met jezelf. High-Vibe vrouwen zijn gevoelig aan heel wat verslavingen zoals:

  • Te veel eten
  • Gebruik van verslavende middelen (roken, drinken of drugs)
  • Internetverslaving (reken hier ook whatsapp-groepen, social media, tv en netflix bij)
  • Dwangmatig shoppen
  • Liefdesverslaving
  • Het redden van een vriendin!

Allemaal verslavingen die je een excuus geven om niet bezig te hoeven zijn met waar je diep vanbinnen naar verlangt.  Vooral die laatste, uren bellen met die vriendin die toch niet gered wilt worden, maar wel geniet van de nieuwe drama’s die ze je telkens kan vertellen. Verknoei er je tijd niet mee!

Veel van deze vormen van verslavingsgedrag zijn in feite pogingen om meer geluk en innerlijke rust te krijgen. Het ego zegt tegen je dat als je nog één glas alcohol neemt, nog één nieuwe jurk koopt, nog één nieuwe relatie begint, nog één sigaret rookt enzovoort enzovoort, dat je dan eindelijk geluk en rust vindt.

Wees eerlijk tegenover jezelf en zie in dat deze vertragingstactiek het tegenovergestelde heeft gedaan en juist je geluk, gezondheid en levensopdracht heeft verstóórd.

 

IK BEN DE CREATOR VAN MIJN REALITEIT

Als ik terugkijk op 2 jaar ondernemen kan ik nu zeggen dat ik geleerd heb dat ALLES MOGELIJK IS, als je bereid bent om er volledig voor te gaan! De afgelopen maand heb ik een topomzet gerealiseerd waar ik trots op ben. Het belangrijkste wat ik gedaan heb om dit te manifesteren is mezelf realiseren dat ik het echt waard ben om zo’n omzet te draaien. Dat mijn verlangen, om véél mensen te helpen bewegen in hun beperkende overtuigingen en (on)bewuste blokkades en daar ook veel geld mee te verdienen, het waard is en er mag zijn. Er mezelf bewust van zijn dat ik véél mensen kan helpen en dat dit mij weer helpt om nog meer te groeien en nog meer mensen te helpen.

 

DAT GELDT OOK VOOR JOU!

Jij bent het waard, jouw diepste verlangen is het waard om gehoord en geleefd te worden, jouw doelen zijn belangrijk en het waard om gerealiseerd te worden. Wij zijn bijna allemaal grootgebracht in een maatschappij van ‘doe maar gewoon, dat is al gek genoeg’. Hierdoor limiteren wij onszelf om grootser te denken en te voelen wat ons echt gelukkig maakt.

Geef jezelf de toestemming om te luisteren naar je diepste verlangens. Als dit voor jou betekent dat je een luxueus leven wilt leiden of graag met kinderen werkt in plaats van in dat modern kantoor met een 60-uren baan, doe dat dan! Luister naar wat jouw innerlijke stem je zegt en wees je unieke zelf!! Jij bent namelijk de creator van je eigen realiteit. Alleen jij kunt de keuze maken om volledig voor je verlangen te gaan en dit te manifesteren. Weet dat jij het waard bent om dit te doen!

 

Onthou dat elke keer als jij je vertragingstactiek toepast  je zoveel mensen niet helpt om een betere versie van zichzelf te worden!

 

Laat mij je helpen om jouw droom, verlangen of wens te manifesteren.

Op vrijdag, 05 oktober train ik een hele dag 10 high-vibrational vrouwen, die zich geroepen voelen om anderen te helpen en daar ook geld mee te verdienen.  Dit op een prachtige en unieke locatie in het hart van Antwerpen. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want op vrijdag, 05 april 2019 komen we terug samen om onze successen te vieren! Dit is alleen voor vrouwen die echt bereid zijn om voor hun dromen te gaan. Dit is zo een ontdekte schat

Stuur mij een e-mail als je weer informatie wilt ontvangen.

PS: Weet dat het feit dat je dit leest, dit echt voor jou bestemd is.