In 3 stappen ontdek jij de fluisterende stem van je ziel.

Je weet wie je ‘echt’ bent en waar je naar verlangt. Je ziel geeft liefdevol antwoord op je levensvragen, zodat jij meer rust en vertrouwen ervaart.

We zijn ons ervan bewust dat we iets missen in ons leven en we zoeken stad en land af om dat te vinden. Maar wat we niet in de gaten hebben, is dat we onszelf missen!

Download het gratis e-book door hier je gegevens in te vullen. 

Ik respecteer je privacy en verstrek nooit je gegevens aan derden. Ik stuur je 2-maandelijks tips en inspiratie om nog meer in je kracht te staan. Je kunt je altijd afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis E-book & Meditatie

Gratis e-book

‘SPREKEN MET DE STEM VAN DE ZIEL’

Ergens weet je diep van binnen dat het plaatje niet klopt. Je verlangt naar iets, maar je weet niet precies wat. Je gevoel zegt iets, maar je hoofd beredeneert dat anders.

 Dat is niet goed genoeg! Hoor je jezelf vaak denken, maar je bent sterk en je gaat gewoon door. Maar hoe lang hou je dit nog vol?

Hoor jij jezelf vaak zeggen dat je nog ‘even’ naar de kapper moet, nog ‘even’ boodschappen moet doen voordat je de kids gaat ophalen. En wat denk je van deze? Ik moet nu toch echt  ‘even’ snel ’s avonds die presentatie voor morgenvroeg voorbereiden.

Heb je slapeloze nachten en verlang je naar meer rust in je hoofd? Het mentale geklets stopt nooit en je wordt er gek van!

  Voel jij je vaak ‘niet goed genoeg‘? Is die stem zo hardnekkig aanwezig in je hoofd? Hierdoor mis je vaak mooie kansen en leg jij je er wellicht bij neer.

 Ben je gefrustreerd doordat je veel zaken uitstelt? Je wilt zo graag de koe bij de horens vatten, maar er lopen altijd beren op de weg.

∞ Heb je het gevoel dat alles en iedereen over jouw leven beslist? En weet je eigenlijk niet wat je wilt of wie je bent? Je verlangt er naar om volledig op je eigen gevoel te vertrouwen en daarvoor te gaan!

∞ Wil jij je verbinden met je diepste zelf? Daar waar je volledig kan vertrouwen op je eigen gevoel. En moeiteloos dat gaat doen wat je in de wereld hebt neer te zetten.

Ben jij het beu om al die rollen te spelen en je maskers op te houden? Verlang jij ernaar om gewoon jezelf te zijn? 

Ontdek in het e-book ‘SPREKEN MET DE STEM VAN JE ZIEL’ hoe jij meer rust en vertrouwen ervaart. Zodat jij gaat doen wat je te doen hebt op aarde en kunt zijn wie je echt bent!

 

Je wist dat je iets miste in je leven en… dat was jij zelf!

Heb jij de moed om naar de fluisterende, liefdevolle stem van je ziel te luisteren?

Of kies je ervoor om in je comfortzone te blijven en te luisteren naar de hardnekkige stem van je ego?

Je bewust worden van je eigen mentale geklets is confronterend.  Het vraagt moed en doorzettingsvermogen om dit te veranderen.

Ben je er klaar voor om de stem van je ziel te horen?  Aan jou de keuze!

Ervaar met dit e-book:

 Hoe jij je bewust wordt van jouw gedachten en emoties;

 Hoe jij de hardnekkige stemmetjes in je hoofd laat zwijgen;

 Wat jou meer zelfvertrouwen en rust geeft;

 Dat niets jou meer tegenhoudt om te manifesteren waar jij hier voor gekomen bent.

 Dat jij volledig jezelf mag zijn. Dat dit jou géén energie kost, maar juist meer energie geeft.

 Dat jij een betekenisvol leven mag leiden, als je naar de liefdevolle stem van je ziel luistert.

Wie ben ik?

Mijn naam is Chantal de Werd.

Ik inspireer, coach en train jou, de drukbezette ‘I-must-do-it-all’, een stap te zetten naar je ziel. Zodat jij vanuit rust en vol vertrouwen de antwoorden in jezelf vindt. En dit op je eigen, unieke manier!

In 2016 heb ik bewust gekozen om mijn eigen pad te volgen en heb mijn eigen coach & trainingsbedrijf Woman InSync opgericht. Die stap naar zelfstandigheid vraagt véél moed en doorzettingsvermogen van mij. Ik heb ervaren dat hoe meer ik naar mijn de wijze stem van mijn ziel luister, hoe interessanter de weg is die ik bewandel. Mijn ziel verlangt naar 1 ding en dat is GROEIEN!

Als systemisch coach ervaar ik dagelijks bij mijn cliënten dat het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven is dichtbij jezelf zijn. Zo vind jij de rust en het vertrouwen om ‘dat te doen wat je te doen hebt’. Je wordt je bewust van de miljoenen kleine wonderen in de wereld. Je geniet van dingen die je eerst niet had opgemerkt. Je hebt zelfvertrouwen en dat straal je ook uit! Je leeft vanuit je gevoel en hebt ruimte om nieuwe dingen te creëren.  Net zoals ik ervaar ook jij een zinvol leven.

 

Ben je klaar om de stap naar jezelf te zetten?

Chantal de Werd

Download het gratis e-book door hier je gegevens in te vullen. 

Ik respecteer je privacy en verstrek nooit je gegevens aan derden. Ik stuur je 2-maandelijks tips en inspiratie om nog meer in je kracht te staan. Je kunt je altijd afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis E-book & Meditatie