Ik kies vol vertrouwen voor mijn eigen geluk!

Ik geloof dat …

Jij, als bewuste vrouw, één bent met jezelf wanneer je gevoel, je hart en je hoofd in verbinding staan met elkaar.

Je zit dan in de flow: alles stroomt en dingen gaan als vanzelf.

Je hebt focus en het voelt juist.

Je haalt het beste uit jezelf en je kleurt de wereld zoveel mooier .

Als bewuste vrouw gun ik het mezelf om te weten wat ik wil in mijn leven en in vrijheid te doen wat ik graag wil. Ik zie het als mijn voorrecht om een voorbeeld te zijn voor de toekomstige generatie vrouwen.

Jij gelooft dat…

Jij uniek bent met héél bijzondere talenten.

Jouw gave de wereld zoveel mooier kleurt.

Er meer is tussen hemel en aarde.

Voor jezelf zorgen niet egoïstisch is, maar jou in staat stelt beter voor anderen te zorgen.

Zelf heb ik ook een lange weg afgelegd vooraleer ik als druk bezette vrouw sterk in mijn schoenen stond.

Ik heb veel trainingen gevolgd op het vlak van persoonlijke ontwikkelingen. Met Woman InSync wil ik mijn ervaring en kracht met jou delen.

Echter…

Geloof ik ook dat wij vrouwen ons nog altijd klein houden en onze talenten niet volledig gebruiken.

Jij jouw creatieve ideeën niet uit durft te spreken?

Jij goedkeuring en zekerheid blijft zoeken buiten jezelf in plaats van jezelf te vertrouwen.

Jij jezelf niet durft te zijn, waar jij, als bewuste vrouw, zo naar verlangt.

Doorheen mijn programma’s loop ik symbolisch een eindje met je mee, opdat jij weer straalt en doet wat je echt wilt en waar je gelukkig van wordt.

“In mijn programma help ik je stap voor stap hoe je jouw gevoel, hart en hoofd terug in verbinding zet en echt voelt en weet wat je wilt. Zodat je vol passie je beste ‘best’ kan zijn en vol vertrouwen gaat doen wat je altijd al wilde doen.”

–  Chantal de Werd –

In alles wat ik doe, kun je mijn unieke mix terugvinden: soul en spiritualiteit, persoonlijk én professioneel, verdieping en verbinding. Ik gebruik bijna uitsluitend mijn eigen methodieken die ik in de loop der jaren heb ontwikkeld.

Vraag jouw gratis 1-op-1 gesprek aan.

Ik was niet InSync toen;

Ik niet naar mijn gevoel luisterde en mij sterker voordeed dan ik mij voelde. Ik merkte dat ik werd belemmerd door mijn eigen angsten en twijfels.

Door verschillende opleidingen in persoonlijke ontwikkeling te volgen, ben ik veel bewuster in het leven gaan staan. Ik voelde dat mijn echtgenoot en ik na 19 jaar huwelijk niet meer op dezelfde golflengte zaten.

Ik nam toen een beslissing die mijn leven veranderde… ik koos voor mezelf!

Die sprong in het diepe heeft mij de kracht gegeven om voor mezelf en mijn kids een nieuw leven te creëren. Te gaan doen waar ik echt naar verlangde.

Ik geloof namelijk dat alles wat jij wilt, jou ook wilt.

–  Wet van aantrekking –

Als business vrouw, was ik vaak de enige vrouw in het management team en hield mij onbewust klein, durfde mijn ideeën en mening niet echt uit te spreken. Ik stond altijd klaar voor anderen, wilde graag helpen, maar vergat zo vaak mijn eigen wensen en behoeften.

Ik zat gevangen in een gouden kooi:

ik had een dik betaalde job, een vette auto van de zaak en allerlei andere leuke voordelen, maar ik was niet echt gelukkig. Wat mij op de been hield was mijn voorliefde voor coachen. Ik genoot van de momenten waarop ik bezig kon zijn met de persoonlijke ontwikkeling van managers en medewerkers en ik voelde dat ik er meer mee wilde doen.

Op het randje van een burn-out, koos ik opnieuw voor mijn eigen geluk, maar dan op professioneel vlak.

Ik sprong opnieuw in het diepe en richtte Woman InSync op, mijn eigen bedrijf. 

Hierin heb ik eindelijk de vrijheid om te doen wat ik altijd al wilde doen. Vrouwen inspireren en helpen om in hun eigen kracht te gaan staan en te laten ontdekken wat hen echt gelukkig maakt.

De dingen die je graag doet, hebben namelijk ongelofelijk véél waarde voor jezelf en dat straal je uit naar je partner, je kinderen, vrienden, klanten en werkrelaties.

“En nu wil ik ook jou inspireren om bewust voor jezelf te kiezen, je ware kracht te ontdekken, te weten wat je echt wilt en te doen waar je echt gelukkig van wordt.”

Ben jij klaar om met vertrouwen in je leven te staan? Je ware ik te ontdekken? Wil ook jij eindelijk doen wat je gelukkig maakt?

Ga ervoor om te schitteren! Investeer in jezelf.

Wie ben ik als ik InSync ben?

Een toffe moeder en liefdevolle partner; die elke ochtend samen met haar 2 tiener dochters en ‘the love of her life’ geniet van een stevig en gezond ontbijt.

Een wijze vrouw; die graag boeken leest over persoonlijke en spirituele ontwikkeling. ‘De Weg naar Zelfbevrijding’ is mijn bijbel tijdens coachings.

Een coach met een gouden hart; Ik strooi met véél liefde goudstof op jouw pad om jou de nodige inzichten te geven. Dit betekent hard(t) werken voor jou.

Wat mag je van mij verwachten?

 Je mag van mij eerlijke, directe en liefdevolle coaching verwachten. Ik doorzie je heel snel, so no excuses. Dat helpt jou niet vooruit.

ღ Ik werk heel intuïtief en kleur helpt mij om bewust in mijn leven te staan. Kijk niet raar op als we eerst starten met een grondingsoefening.

ღ Rust en inzicht is belangrijk voor mij om goed te kunnen functioneren in mijn drukke leven. Elke dag neem ik me-time en mediteer. Ik ben niet altijd bereikbaar, maar als ik met jou werk ben ik er volledig voor jou.

ღ Bewegen voorkomt chaos in mijn hoofd; ik doe regelmatig aan wandel coachings. Naast elkaar wandelen geeft veel ruimte voor inzichten.

In een notendop

Chantal heeft na haar opleiding Hotel Management in Antwerpen, 13 jaar lang verschillende commerciële functies in internationale hotelketens uitgeoefend.

Ze heeft als Event Manager meegewerkt aan de pré-opening en opening van de congreszalen van een gerenommeerd hotel in Antwerpen.

Om meer beschikbaarheid te krijgen over haar vrije tijd heeft ze bewust gekozen voor een carrière switch en is ze gaan werken als Human Resources Manager bij Amerikaanse Multinationals.

In HR heeft zij verschillende coach opleidingen gevolgd en heeft ze een jarenlange opleiding gehad in intuïtieve ontwikkeling en Reiki.

Als Reiki Master heeft zij verschillende jaren in bijberoep gewerkt in een wellness centrum.

Uiteindelijk heeft zij gekozen om haar job als HR Manager op te geven en is zij nu de bezielster van haar eigen onderneming Woman InSync.

Inspirerende tips om helemaal jezelf te zijn!

Vul hier je e-mail adres in en ontvang tips!

Inschrijven

©2017 Woman InSync