Laten we de handen inéén slaan en gaan staan voor wie we echt zijn!

1-op-1 coaching & reading

 Ik wil jou helpen om bewust voor jezelf te kiezen.  Je ware kracht en je magische gave te ontdekken om zo te weten wat je echt wilt. Zodat jij gaat staan voor wat je waard bent en gaat doen waar je echt gelukkig van wordt.

Bij voorkeur wil je 1-op-1 werken.

1-op-1 afspraak

“The only person you are destined to become is the person you decide to be” 

– Ralph Waldo –

1-OP-1 INSYNC COACHING & READING


Tijdens een coachgesprek stem ik me af op jou.  We kijken samen naar wat jij nodig hebt om bewust voor jezelf te kiezen en te gaan staan voor wat je waard bent.  Een onderdeel van de coaching is een reading. Tijdens de reading tune ik in op jou. Ik krijg dan beelden door over dingen die op dit moment in jouw leven spelen. Deze bespreken we samen, zodat jij er meer bewust van mag worden.

Bewustwording vormt namelijk de basis voor jouw groei en persoonlijke ontwikkeling zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak:

ღ Het wordt duidelijk waarmee je worstelt.

ღ Je blokkades worden zichtbaar.

Wat houd je tegen en wat wil je graag anders zien in je leven.

ღ Waar verlang je naar en twijfel je over?

ღ Waarom blijf je uitstellen en kom je niet in actie?

We bekijken samen wat je nodig hebt om nieuwe stappen te kunnen zetten om InSync, ofwel in verbinding te zijn met jezelf. Mijn readings zijn heel concreet, met beide voeten op de grond en zeker niet zweverig! Een reading gaat meteen in de diepte, tot op zielsniveau, waardoor in relatief korte tijd veel resultaat bereikt kan worden.

pexels-photo-46274

Een reading zorgt ervoor dat:

✓   Je bewust wordt

✓   Je trillingsniveau verhoogt

✓   Je focus hebt

✓   Je inzichten krijgt

✓   Je aanvoelt welke richting je op kunt gaan

✓   Je blokkades opheft

Wat is het resultaat?

✓       Je maakt krachtige keuzes

✓       Je creëert een positieve mindset en trekt de juiste zaken aan

✓       Je hebt daadkracht

✓       Je hebt vertrouwen in jezelf

✓       Je ziet jezelf graag

Voor wie?

De 1-op-1 coaching & reading is maatwerk en volledig afgestemd op jouw persoonlijke hulpvraag.

Heb je interesse? Mail mij gerust.

Zo kunnen we een vrijblijvende Skype- of Facetime afspraak plannen. Dan vertel ik je persoonlijk meer over het volledig 1-op-1 traject en kun jij je hulpvraag toelichten.

Deze coachings & readings kunnen face-tot face zijn of via Skype/Facetime plaatsvinden. Maak je géén zorgen als je dit laatste nog nooit hebt gedaan. In het begin voelt dat wat onwennig, maar je raakt er snel aan gewend.

Woman InSync ervaring:

Nathali Bluj

Nathali Bluj – Copywriter Klover – Antwerpen

Wanneer je hoofd en je hart het even niet meer weten en je buikgevoel bedolven is onder een hoop angst, dan heb je nood aan wat guidance from above.

Rationele benaderingen werkten in mijn geval niet en Chantal gaf mij tijdens een persoonlijke reading op haar unieke en liefdevolle manier de juiste inzichten om vooruit te komen.

Gun jezelf de meest bijzondere reis naar je ware kern.  Je gaat de wereld mooier kleuren met meer energie, zelfvertrouwen en je ontdekt wie je echt bent en wat je echt wilt.”